Україна – це ми!

Під такою назвою 2 листопада в Театр Корифеїв відбувся благодійний концерт хореографічного колективу “Росинка” за участі художніх колективів Кіровоградського обласного ЦДЮТ.
Це було надзвичайне дійство! Тому як попри все наші юні артисти несуть світлу надію, надихають своїми талантами і дарують щастя!
💗 Вдячні всім, хто долучився до волонтерського збору громадської ініціативи Армія SOS Кропивницький та Громадська варта (на чолі з Оксаною Червоною та Вікторією Касьяновою). Також ми висловлюємо велику вдячність за співпрацю адміністрації Кіровоградського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького.
🟡 Промова заступниці начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Катерини Колтунової надихнула до стійкості та віру в Перемогу.
Навіки шана всім, хто стоїть на захисті дитинства та дає можливість новому поколінню підростати, розвивати таланти та створювати світле майбутнє!
💛💙 Дякуємо народним художнім колективам Кіровоградського обласного ЦДЮТ (в особі директора – заслуженого працівника освіти, депутата обласної ради Ганни Суркової):
🔸 хореографічному ансамблю «Росинка» (Росинка Кропивницький / Кіровоград /) – балетмейстер-постановник Маргарита Пятова;
🔸 студії вокального мистецтва «Антарес» (Антарес Студія вокального мистецтва) – художній керівник Олена Дороганич, хореограф Світлана Чехун;
🔸 оркестру духових інструментів «Зміна» (Зміна Народний художній колектив України оркестр духових інструментів) (художній керівник та диригент Олександр Ніщеменко);
🔸 театру-студії «Маска» (Театр-студія “Маска”КОЦДЮТ) (художній керівник Надія Фільченкова).
🤗 Пишаємося! Адже найцінніший скарб – наші діти, а ЗСУ – впевненість у завтрашньому дні. Низько вклоняємося та дякуємо захисникам і захисницям, а також їх ангелам-охоронцям – волонтерам!
Вони на крилах несуть нашу з вами благодійність. В будь-яку мить ви можете долучитися й врятувати чиєсь життя. Навіть найменша сума робить великі справи!
Волонтерський збір на ультракомпактний квадрокоптер Мавік для 118 окремої механізованої бригади:
➡️ Посилання на банку
💳 Номер картки банки
🇺🇦 Тож, не забувайте – наша допомога – крок до Перемоги! Слава Україні!

Більше фото за посиланням!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *