Гран-прі “Росинки” та перемога “Антареса” у Міжнародному фестивалі мистецтв

20-22 травня в Чорноморську відгримів Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Fest music 2019»! На потужний різножанровий фестиваль, який співпрацює з багатьма міжнародними організаціями, школами мистецтв, з закладами культури та освіти, з центрами дозвілля і творчості в цьому році з’їхалися обдаровані діти з багатьох куточків України. Кіровоградський обласний ЦДЮТ на конкурсі представляли народні художні колективи хореографічний ансамбль «Росинка» (керівник – Галина Чайковська – Заслужений працівник культури України, кавалер ордена княгині Ольги III ступеня) та студія вокального мистецтва «Антарес» (керівник – Олена Дороганич).
Вихованці молодшої групи «Росинки» представили на розсуд журі хореографічні композиції «Бешкетники» (постановник Олена Петрук) та «Дівчачі розваги» (постановник Маргарита Пятова), які вже неодноразово вражали глядачів Кропивницького своєю яскравістю. Ось і на цей раз акторська гра, високий рівень майстерності виконання та позитивний заряд, який несуть ці танцювальні постановки не залишили байдужими нікого. Тож, вихованці «Росинки» отримали Гран-прі Міжнародного фестивалю мистецтв «Fest music 2019»!
Перемогу, а саме Диплом І ступеня у вокальній номінації у категорії 7-9 років отримав і дует талановитих юних вокалісток Крістіни Круніч та Ольги Мироненко. Вихованки «Антареса» вирізнялися серед інших учасників злагодженістю, запалом та майстерним виконанням.
Поїздка надовго запам’ятається вихованцям КОЦДЮТ! Окрім конкурсної програми діти відвідали шоу-програму «Єдина планета» у дельфінарії «Немо», прогулялись одеським парком та набережною Ланжерона!
Вітаємо наших вихованців та їх керівників із перемогою! Бажаємо вам і надалі яскравих подорожей та перемог!


 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *