Регіональна інтернет-конференція

Волонтерство сучасного лідера

Цитата

Волонтерство сучасного лідера

 

Волонтерство - одна з активностей, що розвиває щедрість, доброту, організованість - якості, які пасують доброчесному лідеру, дозволяє бачити іншу сторону життя.

Організація волонтерських заходів у час, воєнного стану є дуже важливою складовою для допомоги нашим захисникам та потерпілим. Змусити когось волонтерити - невдячна справа, вона має іти від серця. Людина, яка хоче допомогти,  допоможе.

Волонтери гуртують людей навколо проблеми, ставлять ціль і шукають методи  її вирішення. Члени організацій мають свої обов'язки: чи то помічника, чи то лідера, або мозку команди.

Лідер - той, хто веде за собою людей, знає, що треба і як треба. Ти не станеш лідером лише завдяки волонтерству. Воно сприяє детальнішому розумінню ситуації, розвитку гуманних якостей.

Волонтер працює безкоштовно, для спільного блага людини, країни. Винагородою йому буде усвідомлення того, що його робота не даремна, що зроблене ним добро теплом відгукнеться в чиємусь серці.

Цитата

Це робота Гудзь Вікторії, учениці 10 класу Комунального закладу «Компаніївський ліцей» учнівська спільнота «VARTO»

Цитата

Добрий день.

До яких волонтерських заходів ви долучалися?

Цитата

Доброго дня! Представниця Бобринецького МПД Мельнікова Юлія. На підтримку кого ви проводите свої волонтерські акції?

Цитата

Софія, парламент дітей Вільшанської селищної ради

Ви пишете «Змусити когось волонтерити - невдячна справа». А чи вдалося Вам когось переконати?

Цитата

Аміна, Парламент дітей Суботцівської громади, все дуже добре

Цитата

Валерія, Парламент дітей Субоцівської громади

Все дуже добре сплановано .


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.