Регіональна інтернет-конференція

Волонтерство це-поклик.Поклик-допомагати.

Цитата

Голова комісії екології та здорового способу життя.

Волонтерство- це.Поклик - допомагати!
Якщо не ми, то хто!?
«Любити і допомогати» - девіз дітей та підлітків Кетрисанівської громади, дивіз тих хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та участі. А також – турботи, самовіддачі та доброти. Саме ці почуття, які неможливо виховати ніякими інструкціями та законам, притаманні нам - юним волонтерам з Кетрисанівської громади.
Ми вважаємо, що волонтерська діяльність є основою з побудови та розвитку громадянського суспільства. Вона втілює в себе найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей.
Волонтерство - є неоплачувальною, свідома, добровільною діяльністю на благо інших.
Ми знаємо та розуміємо ,що Волонтери важливі для кожного суспільства, тому що вони працюють без користі для себе, показуючи цим суспільству, що є ще в житті речі більш цінні ніж отримання матеріальної нагороди.
Волонтерська діяльність в Україні, наразі стала масовою, є такою, що дозволяє говорити про неї як про суспільне явище та як про важливу складову діяльність недержавних служб. Формування руху добровольців є одним з важливих шляхів до продуктивної соціальної громадської роботи в громаді та в державі вцілому.
У зв’язку з посиленням впливу на найуразливіші групи населення таких глобальних проблем, як погіршення стану навколишнього середовища, епідемії, військовий стан в країні та інші проблеми, робота волонтерів потрібна сьогодні як ніколи. Постала нагальна потреба в тому, щоб волонтери взяли на себе частку відповідальності .
Діти ,підлітки та молодь нашої громади розпочав активну роботу волонтерського руху нашого краю.
До волонтерського руху увійшли всіх бажаючих, кому небайдужі чужі проблеми стати в ряди волонтерів. Наша волонтерська команда - це активні учасники у виконанні програм та проектів розвитку суспільства, у вирішенні наболілих проблем сучасності – боротьби за чистоту навколишнього середовища, цивілізованого поводженні з безпритульними тваринами, та найголовніша допомога нашим віковим ЗСУ'.
Кетрисанівський парламент дітей завжди бере участь у волонтерських заходах,часто організовує їх самостійно співпрацюючи з різними службами. Завдяки цьому є хороші результати. Ми хочемо і надалі розвиватися та досягати нових вершин. Наш парламент організовує різні акції,заходи,челенджи та інше. Також нам допомагають волонтери Кіровоградської області . Ми відвідуємо притулок "Чотири лапи", радуємо їх смаколиками. А ще нещодавно відвідали будинок людей похилого віку. Там спілкувалися подарували їм обереги які робимо влосноруч та багато іншого.
Бути волонтером - це допомагати людям, які перебувають в скрутному становищі! Волонтерство - це не робота, а вибір.
«Допомагати людям, які цього потребують - це гідна справа. Ми хочемо зробити світ кращим і добрішим! Мріємо,щоб всі діти на Землі були здоровими і щасливими!
Багато на що ми не можемо вплинути, але коли з'являється така можливість, то ми її використовуємо..

Цитата

Валерія, Парламент дітей Субоцівської громади

Все дуже добре сплановано .

Цитата

Назар, парламент дітей Суботівської громади

Цитата

Анжела,Парламент дітей Суботцівської громади


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.