Регіональна інтернет-конференція

Від дитячих партнерських ініціатив до масштабних проєктів – потужна сила для цілого народу.

Цитата

Святослав Мовчан,
заступник голови
Олександрівський ПД

 

Від дитячих партнерських ініціатив до масштабних проєктів – потужна сила для цілого народу.

Партнерство – це форма організації діяльності, що ґрунтується на об’єднанні між угрупуваннями заради спільної мети. Це вибудована співпраця двох і більше сторін, від якої виграють усі. Це те, що нас оточує кожен день, коли бачимо рекламу одягу з відомим співаком, співпрацю двох Ютуб блогерів чи відомих громадських діячів, які допомагають ділом і коштами своїй державі.

Партнерство проявляється в реалізації будь-якого проекту  задля більшої ефективності бажаного результату. Олександрівський парламент дітей не є виключенням і не нехтує можливістю долучитися або ж зініціювати свою власно колаборацію з іншими гуртками нашого закладу. Навесні минулого року, в ході реалізації проекту «Превентивність – твоє перезавантаження», парламентарі запропонували долучитися вихованцям всіх гуртків та їх керівникам КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» підписати «Кодекс доброчесності» на, що і отримали позитивний зворотній зв’язок. Кожен гарантував своїм підписом дотримання правил авторства будь-якої пісні чи мелодії, літературного твору чи зображення, не видавати чуже за своє. Таким чином ми виховуємо в собі чесність з оточуючими, справедливість та ті «європейські» цінності, які здавна були притаманні українському народу та популяризуємо їх і надалі. 

Не менш важливою стала співпраця Олександрівського парламенту дітей із євроклубом  «Євроленд» (керівник Москаленко І. М.) та гуртками декоративно-ужиткового напряму «Рукоділля» (керівник Ткаленко Н. А.) і «Фітодизайн» (керівник Лазаренко В. В.), створивши благодійний ярмарок «Зігрій воїна ЗСУ». З початком навчання настали холодні дні й ночі, а тому вирішили спільними зусиллями допомогти з тилу нашим героям. Котрі боронять не лише українські території від русявої навали, а й стоять на варті нашого спокійного сну. На виручені кошти ми закупили теплі шкарпетки та передали захисникам. А щоб зробити їм ще приємніше, до кожної пари додали оберіг виготовлений власноруч, янгола-охоронця. Це тільки мала частина того, що ми можемо зробити і робимо аби разом крок за кроком наближатися до Перемоги України.

Від дитячих партнерських ініціатив до масштабних проєктів, що є потужною силою для цілого народу. Саме ми спонукаємо і надихаємо  бути чесним, справедливим, вірити в краще майбутнє, не здаватися. Саме зараз, в такий не простий і над важливий для нас і нашої країни час, діти так само однаково, на рівні з дорослими влаштовують благодійні ярмарки, концерти, створюють спеціальні заходи на підтримку організацій, які допомагають малим і великим вистояти і витримати всі труднощі. В даний момент немає поділу на національність, молодий, дорослий, релігійну приналежність, немає окремості між людиною та державою. Ми всі одне ціле, ми всі українці і говоримо це з неабиякою гордістю. Українець – моя суперсила!


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.