Регіональна інтернет-конференція

Партнерство - можливість для самореалізації

Цитата

Тетяна Безносенко

                                                           Голова Олексадрівського парламенту дітей 

Партнерство – можливість для самореалізації

Партнерство – це основа співпраці. Робота самоврядування дітей у форматі «Олександрівський   парламент дітей» у більшості випадків базується на партнерських відносинах державних закладів та установ.

І рівень – це взаємозвʼязок  із закладами загальної середньої освіти. Це зрозуміло, бо це наші  основні партнери. Тож, в  школах  створені шкільні парламенти, саме делеговані лідери складають депутатський корпус Олександрівського парламенту дітей. Як результат – це спільна діяльність, обєднана спільними завданнями.

ІІ  рівень – це державні організації та установи, приватні підприємці.

Насамперед, це Олександрівська селищна рада. Це приклад роботи та визнання, нас, парламентарів, дієвою організацією. Партнерство скріплене підписами  в Угоді про співпрацю (2020 рік).  Це була тристороння Угода про співпрацю між Парламентом дітей, селищною радою та сектором поліціі. В особливій увазі партнерство з волонтерською організацією Олександрівської громади, відділом освіти Олександрівської селищної ради.

ІІІ рівень  - це взаємозвʼязок на рівні області.  Насамперед, це партнерство  в спільних діях  Кіровоградського парламенту дітей, закладами позашкільної освіти.

Що дає нам, дітям, така співпраця? Насамперед, набуття позитивного досвіду, реалізація свої прав, усвідомлення відповідальності за прийняті рішення. Партнерство дає нам можливості для самореалізації.

 

 

 

 


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.