Регіональна інтернет-конференція

Міжнародне партнерство в діяльності дитячих та молодіжних організацій

Цитата

Підготувала голова комісії партнерства та зовнішніх зв’язків комісії парламенту дітей Кетрисанівської громади Присєкару Вероніка

Міжнародне партнерство в діяльності дитячих та молодіжних організацій.

На сьогодні важливим є не тільки забезпечення координації молодіжної роботи, а й активне залучення молоді до життя місцевих громад. Створення молодіжного центру, який надавав би для молоді необхідні послуги, можливості всебічного розвитку та проведення вільного часу, це є одним із шляхів реалізації молодіжної політики.
Засновниками молодіжних центрів комунальної форми власності можуть бути органи місцевого самоврядування. Створення молодіжного центру може відбуватися на базі об'єктів існуючої молодіжної або соціальної інфраструктури, які не використовуються або мало використовуються населенням територіальної громади. Такий молодіжний заклад може діяти у будь-яких наявних у населеному пункті об'єктах: клуб, бібліотека, заклад середньої освіти, молодіжний заклад оздоровчо-лікувального характеру, спортивний заклад, центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Отже,переглянувши всі можливості та можливі результати даних які можуть принести дані міжнародні відносини співпраці нашого парламенту з молодіжними організаціями інших країн наш парламент міг би налагодити такі партнерські зв'язки як спортивний заклад та заклад оздоровчо-лікувального характеру.


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.