🌍 Відкриття Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі на тему: «Земля для нас та для нащадків. Відповідальне споживання заради сталого розвитку», дало старт третьому навчальному заняттю Арт-лабораторії життєвих завдань на тему «Моя роль відповідальному споживанні».
Третє заняття є підсумковим. Тому діти більше розповідали, ніж слухали, адже гарно закріпили знання ще з минулих занять. Кожен поділився цікавим досвідом відповідального споживання. Методист – Діана Волобуєва, організувала підведення підсумків знань дітей, отриманих на попередніх заняттях, під час якого учасники висунули ідею поширення у нашому місті сортувальних баків для сміття. Діти також розповідали про свої власні лайфхаки економії світла, води, електроенергії, про негативне відношення до пластику, про боротьбу зі стихійними сміттєзвалищами. Під час заняття учасники розповідали, що практично в кожного вдома займаються сортуванням сміття, деякі разом з батьками компостують органічні відходи, віддають на переробку вже використанні батарейки. Також вихованці (гуртка) показали неймовірно гарні креативні поробки з матеріалів вторинного вжитку, які вони виготовили на заняттях з декоративно-прикладного мистецтва.
У підсумку можна зробити висновки, що вихованці Кіровоградського обласного ЦДЮТ, завдяки відвідуванню занять в Арт-лабораторії, участі у проведенні чи перегляді тематичної програми відкриття ХХІХ-го Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі, обізнані у темі відповідального споживання та виробництва, а також своїми практичними діями підтверджують те, що свідоме долучаються до відповідального споживання. Це свідчить про їхню активну життєву позицію, що дуже важливо. Адже саме діти є тією рушійною силою, яка буде відновлювати країну після Перемоги України. Віримо в щасливе майбутнє!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *