Регіональна інтернет-конференція

Партнерство сучасної України

Цитата

Партнерство — на ньому тримаються всі успішні компанії та новітні технології. А партнерство у нашій країні є важливим поштовхом у сучасній діяльності, не тільки в Україні, а за її межами.

Сьогоднішні реалізації дуже туго проводяться без сторонньої підтримки, навіть наймогутніші плани потребують допомоги. Через усі кризи до нас простягнуті руки допомоги наших партнерів. Завдяки такій підтримці ми сміливо можемо йти вперед, до всіх звершень та перемог. 

Недарма партнерство також називають товариство, оскільки справжній товариш завжди буде поряд. Сподіваємося що наші партнери не будуть тимчасовими та ми міцно з’єднаємо наші сили щоб перебороти всі труднощі та негаразди. 

Стратегічні відносини є одним із найважливіших інструментів зовнішньої політики, яке використовується провідними країнами та інтеграційними об’єднаннями, дозволяє підвищити результативність їх дій на міжнародній арені. 

Довгострокове, випробуване часом партнерство стає гнучким механізмом взаємодії країн, об’єднаних навколо вирішення стратегічних завдань, для реалізації національних інтересів і підвищення рівня стабільності. 

В українській зовнішній політиці поняття стратегічного партнерства на даний момент є доволі вагомим. 

Українські компанії зазнавали достатніх витрат та мали досить тяжкі проблеми, але отримали достатньо впевненої підтримки від країн ООН, які дуже допомагають Україні, від поставки продуктових товарів до техніки. Одними із найважливіших постачальників продуктів є Польща та Сполучені Штати Америки. Вони надають сировину, м'ясо, снеки і та все інше, щоб повністю не загнати наш народ в кризовий голод.

А також від них надається доволі багато техніки, зброї, снарядів, те що так необхідно в такій суворій боротьбі.

Окрім них, матеріально допомагають ще такі країни як : Естонія, Латвія, Литва. Людям, біженцям України, найбільш допомагають: Польща, США, Великобританія, Німеччина. 

А в санкціях проти осії проголосували майже всі країни Європи. Війна в Україні показала сутність усіх держав світу — їхні сильні та слабкі сторони, щирі та цинічні прояви, конформізм та лідерство. 

 Дитячі організації готують справжніх та сильних партнерів, як і між собою, так і для міжнародних справ. Вони стануть ключем до успішних та сильних відносин, що допоможе з’єднати наші сили та сили наших міжнародних партнерів. Багато випускників позашкільних практик, завдяки сумлінній роботі та підтримці педагогів,  знайшли свій шлях та своє призначення. Дитячі заклади відіграють важливу роль в майбутньому не тільки дитини, а й суспільства та країн. Міжнародна праця може поділитися своїм досвідом та своїми досягненнями для правильної мотивації дітей, оскільки такі приклади стануть взірцем для малих активістів, що прагнуть досягти мети. 

 Отже, партнерство це невід’ємна частина майже всіх успішних та процвітаючих організацій. Всі партнерства несуть за собою низку звершень та перемог. Ми маємо чітко усвідомлювати — партнерство лежить на товаришуванні, на співпраці та спільних інтересах. Тож, всі мають право на успішну співпрацю, що приведе їх до бажаних змін в суспільстві, допоможе їм реалізуватися та вийти на новий рівень, що покращить якість роботи та надасть результати плідної співпраці.

Підготували учениці Бобринецького міського парламенту дітей "ЦДЮТ" Алєксєєнко Олександра та Безсонова Вікторія


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.