Регіональна інтернет-конференція

Індикатор розвитку громади - активна молодь, яка пов'язує перспективи свого майбутнього зі своєю громадою

Цитата

Михайлюк Анастасія

Новомиргородський міський парламент дітей

Все починається з нас! Саме зараз, майбутнє України в наших руках. Прокидаючись зранку, дивлячись у вікно, ми бачимо прекрасну країну з великими перспективами. Але для того щоб наша країна з кожним днем ставала все кращою і кращою, нам потрібно теж робити не маленький внесок в майбутнє держави. На теперішній час, те що коїться в нашій країні збило нас з колії, та саме це і потрібно нашим ворогам. Та хіба Україна і українські люди здаються? Звичайно ж, що ні.

 

З 24 лютого ми почали ще дужче працювати, щоб хоч якось допомогти нашим солдатам. Почали відкриватися різні пункти прийнята гуманітарної допомоги, куди ти в любий час можеш принести речі, їжу та все що необхідно хлопцям на передовій. Також є багато волонтерських пунктів, там працюють кухні де готуюється їжа, та передається захисникам, також ви можете туди прийти в любий час та допомагати. Наприклад наш клас, кожен понеділок ходить та допомагає на кухні, ми чистимо овочі, кришимо салати. Здається це все дрібниці, але саме з дрібниць починаються великі справи. Також завдяки ідеї Новомиргородського міського парламенту дітей у нашій громаді був започаткований челендж "Коробка вдячності для ЗСУ".

 

 

Зараз наші захисники, волонтери, роблять дуже багато для нашої перемоги. Кожен донат, кожна маленька допомога - це великий внесок в майбутнє, в перемогу. Зараз нам треба ставати ще дружнішими, йти разом та не здаватися, нести позитив один одному і ми обов`язково переможимо.


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.