Родинне свято «Іміджу» напередодні 30-річного ювілею

В період зимових свят дружна родина молодіжного клубу «Імідж» традиційно зустрічається у сімейному колі, щоб разом згадати українські народні звичаї та обряди, продемонструвати таланти батьків та дітей, пограти в українські народні ігри та почастуватися українськими народними стравами.
В цьому році родинне свято вирішили провести у день свята Водохрещення. Програма свята складалась з конкурсної частини, у якій брали участь родини Константинових – дочка Ірина – вихованка І курсу та її мама Оксана Анатоліївна, Басистих – дочка Кароліна – вихованка ІІ курсу та її мама Алла Леонідівна, Крайнюк – син Тарас – вихованець ІІІ курсу та його мама Ольга Олександрівна та вихованка IV курсу Альона Ткаченко та її мама Марина Станіславівна.
Конкурсна програма складалася із презентації родини, демонстрації власного іміджу, конкурсу знавців українських пісень та конкурсу сімейних хобі. За підсумками експертної комісії під головуванням заслуженої артистки України, керівника секції сценічної мови та оригінального жанру В.І. Ставріаніді – Стогодюк, усі родини стали переможцями в одній з номінацій.
Під час підготовки учасників до конкурсів для глядачів відбувалася концертна програма. Іміджистів привітали вихованці студії художнього слова «Юність»(керівник – Відмінник освіти України, В.Політаєва) номером «Українське весілля», вихованці ІІ та І курсів (керівник секції акторської майстерності – Ю.О.Круніч), підготували новорічні колядки, вихованці старшої групи продемонстрували нову версію номеру «Пристрасті на прогулянці» (хореограф – О.О.Усатенко).
У фіналі програми учасниками усіх груп колективу була виконана літературно – музична композиція «Традиції шануємо» (художній керівник колективу – Заслужений працівник освіти України, Н. К. Долгополова).
Кульмінацією родинного свята була святкова вечеря із варениками, пиріжками та узваром, яку приготували для іміджистів батьки.
Родинним святом творче об єднання молодіжний клуб «Імідж» завершило підготовчий етап до ювілейного заходу на честь 30-річчя, яке відбудеться 6 квітня цього року у обласній філармонії.

Долгополова Н.К. – керівник молодіжного клубу «Імідж».


 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *