У Кіровоградському обласному ЦДЮТ відбулася святкова Zoom-вечірка!

День народження – це завжди зворушлива та яскрава подія, особливо якщо вона відбувається у житті дитячого колективу. Така подія сталася у творчого об’ єднання молодіжний клуб «Імідж», який відсвяткував свою 32 річницю з дня заснування.
До події іміджисти підійшли як завжди, творчо і нетрадиційно. Врахувавши ситуацію та усі обмеження, передбачені карантинними заходами, вирішили не відкладати свято, а все ж таки влаштувати вечірку: адже День народження тільки раз на РІК!!!

Як це було…. Поки старші вихованці готувалися, вечірка вже почалася для наймолодших іміджистів з унікального Еко – майстер-класу. Послухавши цікаву казку про «Живе серце», дівчатка й хлопчики власними руками зробили нев’янущий елемент декору у вигляді серця. А так, як для вечірок вони ще замалі, то заздалегідь підготували до свята декілька відеопривітань для усіх іміджистів та друзів. А Zoom-вечірка почалася. Вона була насичена розважальною програмою, і всі присутні отримали задоволення та позитивні емоції.

Кожна група – а їх було 4 – облаштувалася в окремому навчальному кабінеті. Вихованці 4 х- 11 х класів мали можливість за допомогою сучасних засобів комунікації одночасно бачити програму свята, а також активно брати участь в інтерактивних завданнях. Усі творчі вітання були відзняті заздалегідь і демонструвалися учасникам святкового паті, серед яких були й випускники, і друзі і батьки вихованців «Іміджу». Конферансом Zoom програми були випускники клубу – нині студенти Київських вишів, а ще й екс- віце – президенти молодіжного клубу Артем Щербатюк та Михайло Кнідзе. Святкового настрою додавали кольорові повітряні кульки з ліхтариками, якими іміджисти вітали кожну творчу роботу.

Під час свята учасникам були презентовані творчі постановки секцій акторської майстерності, ігротехніки, сценічного руху, сценічної мови, журналістики, команди КВК «Жертви експериментів», звукооператорів молодіжних дискотек за 2 навчальних місяців року. Всі згадали численні успішні виступи іміджистів на всеукраїнських фестивалях, в яких брали участь вихованці, зокрема онлайн виступи на фестивалях SAMOCVITY м. Львів та «Адреса дитинства – гра» – Запоріжжя.

Відбулася також презентація першої професійної фотосесії юних акторів «Портфоліо актора» у вигляді відеошоу, пригадали яскраві моменти феєричного дійства до 30-річного ювілею колективу. Вечірку не оминули і поважні особи – привітали добрими та щирими словами всіх іменинників представники дружнього художнього колективу «Антарес», голова батьківського комітету клубу Басиста Алла Леонідівна, заступник директора з виховної роботи Кіровоградського Обласного ЦДЮТ Кордонська Лариса Миколаївна. Авжеж, живе спілкування, дружні обійми на жаль не на часі. Але задоволення від спілкування, обмін позитивом, емоціями, новими ідеями, можливо і дистанційно, особливо для тих, у кого світяться очі та палають серця від можливості займатися творчістю, креативити, нескінченно дивувати і надихати всіх навколо, залишиться у пам’яті на довгі роки.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *