7 квітня – Всесвітній день здоров’я: АНОНС та Положення гри-квесту

Щорічно 7 квітня відзначається Всесвітній День здоров’я, дата святкування якого присвячена створенню Всесвітньої організації охорони здоров’я. Статут ВООЗ було прийнято 7-го квітня 1948-го року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято.
Мета Дня здоров’я – підкреслити важливість здоров’я кожної людини і людства в цілому. У цей день традиційно обговорюються найбільш важливі проблеми охорони здоров’я, проводяться заходи, які мотивують людей вести здоровий спосіб життя та приділяти більше уваги профілактиці захворювань.
З метою популяризації знань про здоровий спосіб життя, формування у дітей та молоді валеологічних цінностей Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлено пізнавальну гру-квест «Здоров’я людства – відповідальність кожного».

ПОЛОЖЕННЯ

про Всесвітню пізнавальну гру – квест, присвячену Всесвітньому Дню здоров’я

МЕТА: популяризація знань про здоровий спосіб життя; розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників; формування у дітей та молоді валеологічних цінностей.
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: сервіси Google
ДАТА І ЧАС ПРОВЕДЕННЯ: 7 квітня 2022 року, 10:00-17:00
КЕРІВНИЦТВО ТА СУДДІВСТВО: здійснюється оргкомітетом
ФОРМА ПРОВЕДЕННЯ ГРИ: аукціон складових здоров’я та здоров’язбережувальних технологій у формі віртуального квесту.
ЗМІСТ: для всіх однаковий -12 лотів, кожен з яких вартує певну кількість валеологінок (балів)
УЧАСНИКИ: індивідуальна участь
НЕОБХІДНЕ СПОРЯДЖЕННЯ: ручка, блокнот (за бажанням), годинник
УМОВИ: учасникам пропонується зайти на спеціально зроблений сайт https://goo.su/TYVHp
де є 12 вкладинок та посилання на гуглформу, яку потрібно відкрити. Далі учасники послідовно відкривають вкладинки, читають коротку інформацію, яка підводить їх до виконання того чи іншого завдання. Результати цих завдань учасники заносять у гуглформу одразу або виконують усі завдання, занотовуючи відповіді у чернетку і тільки потім заповнюють гуглформу.
Учаснику пропонується пройти максимум лотів (більше лотів – більше балів) та виконати необхідні завдання. При цьому встановлюється загальний ліміт часу для проходження квесту – з 10.00 до 17.00.
ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ: за кожний лот учасник (якщо він заніс результати у гуглформу) отримує певну кількість балів. Бали сумуються. Виграє той, хто набере максимальну кількість балів та своєчасно відправить гуглформу.
Учасники у кожній віковій групі (Дитяча – до 11 років. Молодша – 12-14. Старша -15-18. Педагоги – 19-119. Батьки – 25-125) нагороджуються дипломами відповідного ступеня (на останній сторінці гуглформи – посилання на ресурс, де через деякий час можна буде скачати дипломи, але не більше ніж 10 робочих діб) https://goo.su/lzpi

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *