Всесвітній Кубок з «Брейн-рингу» (АНОНС)

Інтелект нації – це сукупність здібностей і творчих обдаровань людей, їх освітньо-кваліфікаційний рівень, на основі яких формується здатність народу засвоювати нові знання та інформацію і використовувати їх для розвитку науки, культури, мистецтва, застосування прогресивних форм організації виробництва, вироблення найоптимальніших рішень в усіх сферах суспільного життя.
Передумовами формування інтелекту нації є дух народу, нації, енергія і кмітливість, рівень освіти, моральні й культурні цінності та ін. Найважливіший структурний елемент інтелекту нації – інтелектуальне виховання, національний інтелект, тобто наявність механізму відбору талантів, творчої взаємодії та спілкування розумних людей тощо.
З метою залучення дітей, молоді та всієї розумної спільноти до інтелектуальних видів діяльності; створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлено Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» (Х-ХІ етапи XХІІІ відкритого Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2021-2022, присвяченого 30-річчю Незалежності України).
Учасники 15 квітня 2022 року у будь-який час з 12.00 до 17.00 заходять самостійно за посиланням (див. регламент) у Google форму, заповнюють довідкові дані і відповідають на 48 питань (за форматом класичної гри «Ерудит-лото», але з питаннями «Брейн-рингу» і 10 варіантами відповіді – треба вибрати один).
Регламент за посиланнямhttps://goo.su/nyJ85GN
Запрошуємо до участі!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *