29 лютого 2024 року у залі Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбувся вечір пам’яті, шани та мрій «ГЕРОЇ НАШОЇ ДЕРЖАВИ. Пам’ять, сьогодення, мрії». Вихованці закладу та їх вихователі, своїми виступами вшанували кожного героя, які ціною свого життя боролися та продовжують боротися за наше майбутнє та вільне небо!
Вечір мав на меті велику місію, адже кожен з присутніх, мав змогу зробити свій маленький, але такий потрібний для наших захисників та для всіх нас, внесок в Перемогу. Бо саме ми можемо адресно допомогти нашим хлопцям з Кропивницького, які у складі 121 ТРО захищають нас від шахедів та ракет і придбати дуже потрібний для них прибор – «Збільшувач швидкоз’ємний відкидний» – багатофункціональний аксесуар для зброї.
В концертній залі були присутніми військовослужбовець 54-ї бригади — Максим Слипець та старший сапер відділення піротехнічних робіт групи піротехнічних робіт частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області сержант служби цивільного захисту Андрій Борщак. Маємо гордість відмітити, що Андрій був вихованцем нашого закладу – учасником хореографічного ансамблю «РОСИНКА». Їх слова до глядачів стали тими самими крилами підтримки і віри у такий непростий час.
Зі словами підтримки до всіх присутніх також звернулась директорка Кіровоградського обласного ЦДЮТ Ганна Суркова, адже саме вона очолює багато благодійних волонтерських проектів, надихає нас, підтримує кожну нашу ініціативу і разом з нами мріє про перемогу України.
Військові, волонтери, медики, рятувальники – чоловіки, жінки та діти – кожен українець – герой нашої Держави.
Наша єдність – має залишатися міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну на віки!
Наша пам’ять – то нескінченна книга, у якій закарбовано життя людини і життя країни.
✨ Слава всім, хто протягом тисячоліть проніс прапор боротьби за Україну! Слава всім, хто не скорився ворогові і не впав духом, роками ніс тяжкий хрест боротьби, не зрадив, вистояв, віддав життя, залишившись безсмертним! Слава всім, хто в сьогоденні пожертвував власним життям за право жити вільними у своїй державі – рідній Україні.
💗 Дякуємо всім учасникам заходу, а саме Народним художнім колективам Кіровоградського обласного ЦДЮТ:
– Студія вокального мистецтва «АНТАРЕС»
– Студія естрадної дитячої пісні «ВІКТОРІЯ»
– Хореографічний ансамбль «РОСИНКА»
– Хореографічний ансамбль «ЧАС ПІК»
– Молодіжний клуб «ІМІДЖ»
💛💙 Ми віримо – ми будемо жити в мирній, щасливій, переможній Україні!

 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *