Театр-студія «Маска» красиво відзначив свій 30-річний ювілей

5 травня 2018 року в Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбулося святкування 30-річчя народного художнього колективу України театру-студії «Маска» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Ювілейний концерт «30 років радості та натхнення», у якому взяли участь абсолютно всі вихованці театру-студії, зібрав повну залу глядачів. Спершу на сцені разом з юними акторами «Маски» виступили випускники театру-студії різних років, яким захотілося бодай на один вечір знову, як колись, перевтілитися в яскраві образи, відчути акторське хвилювання та душевний підйом від виступу, відчувши себе по-дитячому щасливими. Після яскравого прологу вони звільнили сцену молодшому поколінню.

У цей святковий вечір вихованці «Маски» разом зі своїми педагогами та батьками презентували гостям виставу «Дівчина з легенди» (автор сценарію і постановник Інна Валуйко), створену за мотивами історичного роману Лiни Костенко «Маруся Чурай». Вже з перших хвилин театрального дійства глядачі були приємно вражені неперевершеною акторською грою вихованців театру-студії, незмінним художнім керівником якого протягом усіх тридцяти років є Надія Фільченкова (відмінник освіти України). Проникливі емоційні монологи Марусі, переконливе перевтілення юних акторів у героїв роману Ліни Костенко, чудові костюми та декорації, вдало підібрані музика та відеоряд – у свій день народження колектив був на висоті.



Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *