Повірити у диво

Кіровоградський Обласний центр дитячої та юнацької творчості радо зустрічає дітей на своїх наворічних ранках у передсвяткові дні. Цього разу малеча потрапила на чарівне дійство «НО-НО-Новий рік – щастя для всіх». Діти знайомляться с досить милим песиком з притулку, але, на жаль, він не вірить ані в Санту, ані в новорічне диво. Разом зі своїми друзями та з дітьми він потрапляє у неймовірні пригоди, оповиті новорічною магією, і врешті решт знаходить собі господаря! І знаєте кого? Санту і місіс Санту! Діти щиро раділи за нашого героя, танцювали та співали разом з ним!
Новорічну виставу підготували вихованці народних художніх колективів нашого центру: студiя вокального мистецтва «Антарес» (керівник – Олена Дороганич), студія сучасної естрадної дитячої пісні «Вікторія» (керівник – Вікторія Гаваза – Відмінник освіти України), ансамбль сучасної хореографії «Час пік» (керівник – Ірина Мурована – Заслужений працівник освіти України) та театр-студiя «Маска» (керівник – Надія Фільченкова – Відмінник освіти України).
Творча група : режисер – Лариса Сивоконь (Відмінник освіти України), режисер – постановник – Надія Фільченкова (Відмінник освіти України), відеомонтаж – Артем Листопадов, музичне оформлення – Олег Савчук, Валентин Поворозник, автори сценарію та культорганізатори – Олена Коротка та Сергій Ільїн.
Після закінчення казки весела дискотека, солодощі та сюрпризи.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *