Майстер-клас «Духовий оркестр-історія та сучасність»

«Браво!»- саме такими вигуками глядачі зустрічали кожен номер Народного художнього колективу оркестру духових інструментів «Зміна».
У рамках «Обласного семінару-практикуму з розвитку музичного жанру у клубних закладах освіти області», 20 березня 2019 року на базі комунального навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості», відбувся майстер-клас під назвою «Духовий оркестр-історія та сучасність», керівник Ніщеменко О.А.. Духовий оркестр існує більш ніж 50 років, та за цей час став творчою лабораторією розвитку молодих виконавців що успішно пропагує жанр духової музики. Сьогодні у репертуарі оркестру твори українських, зарубіжних композиторів, як класичного, так і сучасного направлення. Репертуар постійно оновлюється завдяки міцним зв’язкам керівників оркестру, з диригентами різних оркестрів України. Захід завершив феєричний флешмоб який складався з ряду композицій: «Поліська полька», «Козацькі забави», «Seven National Army», «Banana Splin». Після виступу відбулося жваве обговорення та обмін досвідом учасників заходу.
Духовий оркестр це завжди урочистість, свято та піднесений настрій, тому будемо сподіватися, що такі зустрічі та плідна співпраця, будуть сприяти розвитку цього напряму! «Браво!»

Методист Мироненко Л.


Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *