Країна дивовижних мрій

В Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості є “Країна дивовижних мрій“, орган дитячого самоврядування, яка є простором для самовираження, розвитку лідерських якостей та реалізації ідей вихованців. Раз на два роки обирається президент дитячої громади, який має представництво в Кіровоградському обласному парламенті дітей. 2020 рік – рік виборів в Країні дивовижних мрій. Оскільки в закладі навчається дуже велика кількість вихованців, і заняття в них в різні дні, то вибори відбуватимуться два дні. Тож, вже 05 березня, після дебатів всіх кандидатів на посаду президента, розпочнеться процес виборів і завершиться ця визначна подія 06 березня.
До цього вже було сформовано виборчу комісію, яка зареєструвала заяви всіх охочих взяти участь у перегонах. З початком цього року всі вихованці та гості ЦДЮТ мають можливість спостерігати цікаву передвиборчу агітацію: інформаційні бюлетені, постери, агітаційні ролики, тематичні календарі тощо.
Якщо ти читаєш ці рядки і тобі не байдуже, яким буде жяття дитячої громади в закладі, або ти в майбутньому уявляєш себе президентом Країни дивовижних мрій – тобі до нас!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *