Тема дня: “Глобальні цілі сталого розвитку. Освіта”

Ранок фестивального дня розпочався з віртуальної виставки конкурсних малюнків і постерів “Україна європейська” та відео подорожі “Вихованці Кіровоградського обласного ЦДЮТ мандрують Європою”

Під час дискусійної платформи у своїх виступах експерти ділилися інформацією про здобуття освіти в Україні та у країнах ЄС, вибір вищого навчального закладу, якість освіти в Україні та закордонном, топ 10 навичок для працевлаштування у Європі та Україні.
Для учасників ця тема актуальна, адже знання – це основа саморозвитку та шлях до професійного зростання. Тому одним з головних завдань у житті молодої людини є не лише отримання якісної освіти, а й набуття певних компетентностей.
Пізніше на тематичній сесії учасники презентували свої дослідження, щодо освіти у країнах ЄС. Розказали про плюси і мінуси, як саме проходить навчання, які нові ідеї можна впровадити в освіту в Україні. Після чого відбулась дискусія з експертами та учасниками.
В цілому день показав, що тема актуальна, учасники наводили багато прикладів як покращити нашу освіту, розповіли про діяльність свого освітнього закладу, обговорили проблеми в деяких аспектах освіти .

Тож «Думай глобально – роби локально».


Виступ проректора з наукової роботи Центральноукраїнського національного технічного університету, доктора економічних наук, професора Олександра Миколайовича Левченка на дискусійній платформі “Глобальні цілі сталого розвитку. Освіта”

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *