Координація дій в умовах карантину – запорука успіху

29 травня в режимі он лайн відбулася робоча нарада з керівним складом закладів позашкільної освіти області. Організатором наради виступив Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості.
З вітальним словом до присутніх звернулася заступник начальника управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації Лідія Шатна. Вона зупинилася зокрема на особливостях роботи закладів позашкільної освіти в післякарантинний період.
Директор обласного ЦДЮТ Ганна Суркова проінформувала учасників наради з питань завершення навчального року; про підсумки Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі; проектах Міжнародної Асоціації Позашкільної Освіти до 20-річчя прийняття Закону України «Про позашкільну освіту».
Креативно та сучасно підвела підсумки Міжнародного фестивалю «Єврофест 2020» методист обласного ЦДЮТ Катерина Олексієнко.
Завідувач методичним відділом Наталія Долгополова підвела підсумки обласного проекту «Скарбничка дистанційних форм роботи позашкільників Кіровоградщини» ,зокрема зупинилася на позитивних моментах та недоліках.
З великим інтересом учасники наради прослухали виступ директора Петрівського центру дитячої та юнацької творчості Валентину Бойко, яка презентувала ХХ ювілейний районний фестиваль дитячих громадських організацій.
Анонс програми заходів до дня захисту дітей зробила заступник директора обласного ЦДЮТ з виховної роботи Лариса Кордонська.
Організатори відповіли на запитання учасників наради. У дискусіях взяв участь також директор Кіровоградського обланого центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді – Андрій Лісота.
Загалом у нараді взяли участь більше 50 учасників.




Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *