⚡⚡⚡18 грудня – Всеукраїнський Форум Національної дитячої ради (онлайн)

⚡⚡⚡ Чудова нагода для лідерів дитячого та молодіжного самоврядування та учнів 8- 11 класів!!!
⚡⚡⚡18 грудня (п’ятниця) з 13:30 до 17:30 – Всеукраїнський Форум Національної дитячої ради (онлайн).
🔷При Уповноваженому Президента України з прав дитини діє Національна дитяча рада (далі – Рада). Це консультативно-дорадчий орган, до складу якої входять лідери шкільного самоврядування та випускники інтернатних закладів з усіх регіонів України.
🔷Щорічно наприкінці року відбувається Всеукраїнський Форум Ради. Він об’єднує дітей та молодь з усієї України. Цього року, з огляду на пандемію COVID-19 та карантинні заходи, із метою забезпечення безпеки учасників, Форум відбудеться в онлайн форматі. Тому, на відміну від попередніх років, коли один представник від Кіровоградського обласного парламенту дітей брав участь в Форумі, маєте можливість долучитися всі охочі.
🔷Мета заходу: мотивувати дітей та молодь перетворювати виклики 2020 року на можливості у 2021 році. В програмі передбачені виступи на теми розвитку лідерства та комунікаційних навичок, підприємницького мислення, блогінгу.
🌟🌟🌟В рамках Форуму планується зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Серед спікерів Форуму – відомі українські та світові мотиваційні тренери, підприємці, блогери, співаки.
👉Онлайн трансляція Форуму відбудеться 18 грудня (п’ятниця) з 13:30 до 17:30 на YouTube каналі Y1317
👉Для реєстрації на Форум учасники мають заповнити реєстраційну анкету за посиланням:
🔷За два дні до початку Форуму кожен зареєстрований учасник отримає на електронну пошту нагадування та уточнену детальну інформацію щодо початку заходу, програми та активностей в рамках заходу.
💥💥💥 А поки що, в очікуванні події, згадуємо Форум – 2019 в м. Києві, представником якого був і депутат Кіровоградського ОПД Дмитро Голуб.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *