Педагог з Народного художнього колективу театру-студії “Маска” стала лауреатом фінального етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури…

Вітаємо і пишаємось!
🌟 Валуйко Інна Вікторівна – керівник гуртка “Основи музичного мистецтваНародного художнього колективу театру-студії “Маска” Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості стала лауреатом фінального, ІІ, етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році в категорії «Навчальна література з позашкільної освіти» художньо-естетичного напряму!
У своєму рукописі Валуйко Інна Вікторівна досліджувала вплив засобів музичного та театрального мистецтва на формування громадянських та національно-патріотичних цінностей у дітей та юнацтва. Педагог відобразила свій досвід роботи на заняттях з основ музичного мистецтва, навела яскраві приклади інтегрованих занять, постановок та поділилася цікавими розробками у додатках.

Дякуємо, Інно Вікторівно, за Вашу творчість, креатив, натхненність та високий рівень професіоналізму. Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів у всіх Ваших справах, нових професійних звершень та перемог!
🔸Детальніше про підсумки конкурсу в наказі Міністерства освіти і науки України від 16.02.2021 № 201 «Про результати Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році»

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *