Всесвітній квест «Партнерство заради сталого розвитку»: результати

25 вересня 2015 року Генеральна Асамблея ООН своєю резолюцієї «Перетворення нашого світу: Порядок денний в області сталого розвитку на період до 2030 року» оголошує новий план дій, метою якого є реалізація 17 «Цілей сталого розвитку», виведення світу на траєкторію сталого та життєстійкого розвитку.
Ціль 17 під назвою «Партнерство заради сталого розвитку» спрямовано на досягнення партнерства у фінансовій, технологічній, торгівельній та інших сферах, а також сприяння співпраці між державним і приватним секторами.
🔵19-20 квітня Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлений та проведений онлайн Всесвітній Квест «Партнерство заради сталого розвитку». Ці змагання входять у залік 9 етапу ХХІV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2022/2023 навчального року.
🎯 Мета Квесту: популяризація знань про 17 Глобальну ціль ООН «Партнерство заради сталого розвитку»; формування у дітей та молоді європейських та світових цінностей; створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості; розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників.
Онлайн Всесвітній квест «Партнерство заради сталого розвитку» – це індивідуальний вид інтелектуальних змагань. Квест відповідно концепту «Думка онлайн» – відкритий турнір, в якому мали можливість брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання, віком від 7 років, у 6 статусних групах:
🔹дитяча група – учні до 7 класів (включно) закладів загальної середньої освіти;
🔹 ювенальна група – учні 8 та 9-х класів закладів загальної середньої освіти;
🔹 юніорська група – учні 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти (або учні інших закладів освіти, які поступили на навчання після закінчення 9-го класу);
🔹 молодіжна група – студенти вищих навчальних закладів тощо (18-24 роки)
🔹 педагогічна група – від 24-х років
🔹 батьківська група – від 24-х років

🔷Результати 1 сесії – 19 квітня – https://cutt.us/tablokvest2023
🔷 Результати 2 сесії – 20 квітня – https://cutt.us/tablo2kvest2023

Дипломи та грамоти – https://cutt.us/kvestnagoroda

➡️ Запрошуємо 17-19 травня 2023 року до участі у Всесвітніх Кубках з інтелектуальних ігор «Ерудит», «Брейн-ринг» та «Що? Де? Коли? (Суперфіналах XХІV відкритого Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2022-2023) http://surl.li/fdbgp

ℹ️ Інформаційна підтримка у групі Fаcebook 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *