Свята 14 жовтня | АНОНС відкритого Кубку з інтелектуальної гри «Ерудит»(онлайн формат)

Споконвіків на свято Покрови наші пращури вшановували воїнів-захисників. Традиція ця дуже давня і походить ще з часів Київської Русі. Козаки вважали Покрову своєю заступницею. Вона була священною для кожного січовика – від порога Покровської церкви вони вирушали на захист рідної землі і з подякою за порятунок поверталися до неї після походів. Цю традицію перейняли військовослужбовці Української держави, які хоробро боронять кордони України сьогодні.

Шануймо пам’ять священну усіх,
хто власною кров’ю життя нам зберіг,
хто впав за свободу у грізну годину,
за край наш квітучий, за рідну Вкраїну!

14 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Саме тому Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості відзначає ці свята відкритим Кубком з інтелектуальної гри «Ерудит» (онлайн формат).
Завданнями гри і є виховування глибокої поваги до захисників України: від козаків до сучасних військових, які віддали та віддають своє життя в ім’я майбутнього нашої країни; і популяризація інтелектуальних ігор як однієї з форм дозвілля дітей та створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості.
Кубок проводиться за концептом «Думка-онлайн», основна ідея якого полягає у тому, щоб класичні інтелектуальні ігри адаптувати до дистанційних, онлайн режимів проведення.
Онлайн «Відкритий Кубок Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості з інтелектуальної гри «Ерудит», присвячений Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва – це індивідуальний та командний вид інтелектуальних змагань.
Кубок є відкритим турніром, в якому можуть брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання, педагоги та батьки (7 вікових категорій: дитяча – 1-5 класи; молодша – 6-7 класи; середня – 8-9 класи; старша – 10-11 класи; молодіжна – 18-24 роки; педагоги – 25-125 років, батьки – 30-125 років).
Відкриття Кубку – 13 жовтня о 14:00 – трансляція закріплена на головній сторінці Youtube-каналу Кіровоградського обласного ЦДЮТ
Кубок для учасників складається з 50 питань (класична гра «Ерудит-лото», в якій пропонуються питання і три варіанти відповіді – треба вибрати один).
Учасники Кубку самостійно заходять за посиланням і заповнюють гугл-форму.
Пакет питань Кубку буде у вільному доступі тільки 60 хвилин – 14.10 – 15.10
Кількість дозволених спроб – 1. Зараховується тільки одна спроба (перша).
Загальна таблиця результатів буде у групі Fаcebook після 19 жовтня.
Усі учасники отримають сертифікати, переможці дипломи, керівники переможців – подяки.
Пишаючись своїм минулим, не забуваємо про майбутнє! Прославляючи славетних героїв, ім’я яких навічно закарбувалися в історії України, згадаємо і про сучасників!
Пишаючись своїм минулим, не забуваємо про майбутнє! Прославляючи славетних героїв, ім’я яких навічно закарбувалися в історії України, згадаємо і про сучасників!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *