Творче об’єднання молодіжний клуб «Імідж» відсвяткував свою 33 річницю

  • 2021-12-09_121827-min
  • 2021-11-26_195409-min
  • 2021-11-26_195421-min
  • 2021-11-26_195533-min

Святкування відбувалося у форматі онлайн. Але це ніяким чином не вплинуло на загальну атмосферу заходу. Роль оплесків відігравали кольорові повітряні кульки, які підготували для дітей батьки. Кожна група під керівництвом викладача акторської майстерності Юлії Олегівни Круніч заздалегідь підготувала творчі привітання для рідного «Іміджу» і записала його на відео. Іміджисти були вірні традиціям клубу та його духу. Тому серед привітань були пародії на педагогів з дотепним гумором та відмінною акторською грою у виконанні вихованців старшої групи. Середня група у творчій формі розповіла про свої мрії . А старша середня – провела майже справжню битву екстрасенсів , під час якої викладачі взнавали себе.
Порадувала команда «Жертви експериментів». Вона дебютувала у сезоні 2021-2022 під керівництвом нового тренера – Зорі І.В. і виправдала очікування. Креативними хореографічними кліпами здивували учасників свята вихованці предмету «Сценічний рух» , які створили завдяки викладачу предмету Тодосієвої Юлії Олександрівни справжнє шоу. Не обійшлося і без урочистостей. Іміджистів привітала завідувачка гуманітарним відділом Орел Ю.С., діючий президент клубу студент історичного факультету Києво-Могилянської Академії Артем Сенчіло, викладачі клубу кандидат педагогічних наук, педагог предмету «журналістика» Недял Альона Анатоліївна, заслужена артистка України, викладач предмету «Сценічна мова» Ставріаніді-Стогодюк Вікторія Іллівна, заслужений працівник освіти України , керівник клубу – Долгополова Наталія Костянтинівна. У своїх виступах педагоги говорили про те, що 33 роки – це вік зрілості. Що це своєрідний екватор, після якого розпочинається підготовка до нового ювілею колективу .
Наймолодші іміджисти святкували за окремою програмою .До них у гості завітали культорганізатори ЦДЮТ, щоби привітати дітлахів із Днем народження улюбленого МКІ. Діти також не залишилися у боргу. Вони підготували і відзняли на відео оригінальний номер за ширмою «Тракторець» (керівник В.І. Ставріаніді – Стогодюк) , під час якого проявили згуртованість та виконання режисерського задуму на 100%.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *