Кубок до Дня Української Державності


27 липня 2022 року в рамках проєкту Кіровоградської обласної військової адміністрації «Літо-2022: разом до Перемоги!» Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлений та проведений онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» до Дня Української Державності.
Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» – це індивідуальний вид інтелектуальних змагань.
Мета Кубку – популяризація знань про історію державотворення України; створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості; розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників; формування у дітей та молоді національно-патріотичних цінностей.
Кубок – відкритий турнір, в якому мали можливість брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання від 7 до 124 років у 6 статусних групах:

  • дитяча група – учні до 7 класів (включно) закладів загальної середньої освіти;
  • ювенальна група – учні 8 та 9-х класів закладів загальної середньої освіти;
  • юніорська група – учні 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти (або учні інших закладів освіти, які поступили на навчання після закінчення 9-го класу);
  • молодіжна група – студенти вищих навчальних закладів тощо (18-24 роки)
  • педагогічна група – 24-124 роки
  • батьківська група – 24-124 роки

Учасники 27 липня 2022 року у будь-який час з 08.00 до 18.00 заходили самостійно за гіперпокликанням і відповідали на 37 питань (за форматом класичної гри «Ерудит-лото», питання і варіанти відповіді – треба вибрати один).
Вітаємо чемпіонів та тренерів переможців!

Дипломи чемпіонів та віцечемпіонів

Електронка для консультацій 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *