Розпочала свою роботу педагогічна конференція «МУЗА! МОЛОДІЖНА УЧАСТЬ: ЗАЛУЧЕННЯ!»

🔵  Новий рік освітянська спільнота Кіровоградщини розпочала з педагогічної конференції «МУЗА! МОЛОДІЖНА УЧАСТЬ: ЗАЛУЧЕННЯ!». Участь взяли понад 50 учасників, серед яких — керівники органів управління освітою громад Кіровоградської області, директори, заступники, методисти, практичні психологи, соціальні педагоги та педагоги-організатори закладів загальної середньої, професійно-технічної та позашкільної освіти області, лідери молодіжних рад, молодіжні працівники.
🔹 Програма конференції передбачала знайомство з найсучаснішими підходами й методиками роботи з молоддю, а також практичними інструментами для впровадження стратегій, які дозволяють досягти значних результатів у розвитку потенціалу молоді, її активності та максимальної залученості до життя громади.
🔹 З вітальним словом та мотиваційним наснаженням звернулися до учасників конференції заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова, директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА Ельза Лещенко, начальник управління молоді та спорту Кіровоградської ОВА Андрій Щетина, фахівчиня UNICEF Ганна Дудич.
Педагогічна конференція організована громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду Японії.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *