Проєкт Кіровоградського обласного ЦДЮТ та МГО «Центр» здобув перемогу у щорічному Конкурсі історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”

🏆 Вітаємо команду та партнерів з перемогою!
🔷🔶🔷 Спільний проєкт Кіровоградського обласного ЦДЮТ та ГО «Молодіжне громадське об’єднання «Центр», щодо відкриття новітнього молодіжного центру «КОМА», здобув перемогу у Третьому щорічному Конкурсі історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”.
Участь взяли ❗️115 заявників із ❗️21 області України. До збірника увійшли ✅ 37 історій – http://surl.li/qgwdi
Конкурс відбувся за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.
🙏Щиро дякуємо партнерам:
👉 Кіровоградська обласна військова адміністрація
👉 Кіровоградська обласна рада
👉 СКЦ«Задзеркалля»
Невпинно демонструємо, що головний рушій розвитку громад та відбудови України – об’єднання зусиль заради досягнення спільної мети.

Проєкт реалізовано в рамках програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”, яку реалізує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

#Освітній_Простір_Кіровоградщини

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *