Використання здоров’язберігаючих технологій в роботі гуртка

Питання збереження здоров’я дітей під час освітнього процесу з кожним роком набуває все більшої актуальності. Інформаційне перевантаження, зниження рухової активності, несприятлива екологія негативно впливають на стан здоров’я дітей. Тому, одним  із завдань педагога є не лише надання вихованцям позашкільного закладу  знань та вмінь, а й створення  умов для збереження та зміцнення здоров’я  кожної дитини під час освітнього процесу.

З метою ознайомлення педагогів з методами та прийомами здоров’язберігаючих  технологій, 11 лютого 2020 року в рамках Школи молодого педагога з молодими педагогами Кіровоградського обласного ЦДЮТ було проведено семінар на тему «Використання здоров’язберігаючих технологій в роботі гуртків».

Під час семінару молоді педагоги  були ознайомлені із поняттям та типами здоров’язберігаючих технологій,  факторами, що впливають на стан здоров’я людини  та класифікацією здоров’язберігаючих освітніх технологій. Вони також виконали інтерактивні  вправи, які можна використовувати у роботі з дітьми.

З методичними матеріалами  та презентацією семінару  можна  ознайомитись, перейшовши за посиланням .

                                                 Матеріал підготувала – методист Пугакова Н.Г.


Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *