Серія 2. Ви працюєте в зоні бойових дій. Як справлятися зі стресом.

Друге відео з 8 серій циклу “Корисно для кожного”, створеного Асоціацією кіноіндустрії України. Режисерами проєкту виступили Олег Маламуж (“Мавка. Лісова пісня”) та Ольга Гібелінда.

Від ранку 24 лютого 2022 року життя кожного з нас змінилось. Із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну багато українців опинились у надскладній ситуації та потребують психологічної підтримки чи поради.

Як розмовляти з дитиною про війну? Як справлятися зі стресом? Як впоратись з синдромом “того, хто вижив” та зберегти емоційний зв’язок у тимчасовій розлуці з родиною? “Корисно для кожного” зібрали прості та дієві поради, аби допомогти.

Проєкт створено FIAU – Film Industry Association of Ukraine / Асоціація кіноіндустрії України, за підтримки Isar Ednannia / ІСАР Єднання у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства” та за участі Malanka Studios.

Режисери – Олег Маламуж (“Мавка. Лісова пісня”, “Викрадена принцеса: Руслан і Людмила”, “Роксолана”) та Ольга Гібелінда, продюсер – Іванна Хіцінська, креативний продюсер – Ольга Гібелінда, композитор – Артем Бабурін. Закадровий текст читає Вʼячеслав Довженко.

Як зазначається, ця ініціатива має на меті підтримати українців, що страждають під час війни та надати їм корисні психологічні поради щодо алгоритмів поведінки у скрутних умовах, стресових ситуаціях та чутливих питаннях комунікації під час бойових дій та під впливом від їх наслідків.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *