Розпочато навчальні заняття в арт-лабораторії життєвих завдань «Відповідально споживаємо – про майбутнє дбаємо»

Темою першого заняття «Що таке цілі сталого розвитку? Навіщо їх вивчати?» розпочалися навчальні заняття в арт-лабораторії життєвих завдань «Відповідально споживаємо – про майбутнє дбаємо».

Підготувала та провела заняття для вихованців середньої групи ТО молодіжний клуб «Імідж» Кіровоградського обласного ЦДЮТ методист Діана Волобуєва.
На початку заняття діти пройшли вхідне тестування для визначення їхніх початкових знань за темою Арт-лабораторії.
Після чого вони познайомилися із Цілями сталого розвитку та їхньою важливістю для людства. Для перевірки розуміння інформації учасниками з ними була проведена вправа «Асоціації до поняття «сталий розвиток». Дітям потрібно було зобразити на аркуші паперу саме ті предмети, які асоціюються у них з поняттям «сталий розвиток». Усі чудово впоралися з цим завданням. Учасники вправи не просто намалювали малюнки, а ще й жваво розповідали, що саме й чому зобразили у своїх роботах. Також усі були залучені до гри «Так, ні», яка передбачала в собі правильні й неправильні твердження про цілі сталого розвитку. Педагог зачитувала твердження, а вихованці, за допомогою оплесків, підтверджували чи спростовували їх. Загалом заняття вийшло цікаве та змістовне. Вихованці мали змогу ознайомитися з новою корисною інформацією, також висловлювали свої ідеї щодо збереження ресурсів нашої планети. Планується ще декілька занять з арт-лабораторії, до яких буде залучено вихованців інших колективів ЦДЮТ.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *