Розвиваємось разом з молодіжним клубом “Імідж”

Творче об’єднання молодіжний клуб «Імідж» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості опановує дистанційні форми навчання в групах вайбер , які створені для батьків та дітей. Навчання відбувається за навчальними програмами соціально-оздоровчого напрямку «Основи комунікації» для груп дітей 7-9 років та 10-11 років ; «Технологія розвитку творчих здібностей» для груп підлітків 12-14 років та 15-17 років, а також навчальної програми з ігротехніки для бажаючих вихованців з різних груп. Педагоги також заохочують дітей до участі у різноманітних активностях, які відбуваються у всеукраїнському та загальнодюцівському віртуальному просторі.
Керівник гуртка Долгополова Н.К. згідно з розкладом занять кожної групи стисло викладає вихованцям теоретичний матеріал і дає творчі завдання. Дітям , які бажають брати участь у виконанні завдань, направляється конкретизований обсяг завдання з методичними рекомендаціями. Вказується також форма звітності. Так, дітям 7-8-х класів було запропоновано дистанційно з педагогічним супроводом підготувати ігрові програми. Бажаючим дітям розсилаються частинами сценарії ігрових програм. Діти за уподобаннями об ‘єднаються у групи і на відстані дистанційно готують кожен свою частину програми.
За навчальною програмою « Технологія розвитку творчих здібностей» при вивченні теми «Метод фокальних об’єктів» підліткам було запропоновано змоделювати нові об’єкти, в яких основний «фокальний» об’єкт набуває ознаки 2-х інших. Після цього діти візуалізують отриманий об’ єкт. Потім учасникам пропонується викласти результати своєї творчості у групу. Як правило, діти залюбки діляться своїми творчими завданнями у групі викладаючи відео чи фото звіти.
Керівник гуртка Круніч Ю.О. модерує різноманітні активності. Так, дітям 1-6х класів до душі прийшовся творчий марафон «Добровірус». Діти із задоволенням малювали різноманітні добровіруси, описуючі при цьому їх суперпозитивні властивості. Активно «іміджисти» долучилися і до проходження тестів, що були створені та розміщені педагогами на платформі “На Урок” за різними темами, що вивчали раніше. З дітьми проводяться також он-лайн репетиції ігрових програм у вайбері. В окремо створеній групі проходять і заняття з КВН. Діти отримують завдання від керівника гуртка Ільїна С.О., пишуть жарти, готуються до майбутніх виступів! Тож, не маємо часу сумувати, а продовжуємо розвиватись і працювати!

Переглянути відеозаписи


Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *